• Montažne kuće HRAST MONT
  • Panonska bb, 22 305 Stari Banovci
  • +381 60 300 6256

Tehnički opis

PointerHMTEMELJ
PointerHMSPOLJNI ZIDOVI
PointerHMPREGRADNI ZIDOVI
PointerHMGIPSARSKI RADOVI
PointerHMKROVNA KONSTRUKCIJA
PointerHMPLAFONSKA KONSTRUKCIJA
PointerHMFASADERSKI RADOVI
PointerHMZAŠTITA ELEMENATA URAĐENIH OD DRVETA
PointerHMUGRADNJA DIMNJAKA
PointerHMGRAĐEVINSKA STOLARIJA
PointerHMELEKTROINSTALACIJE
PointerHMVODOVODNA I KANALIZACIONA INSTALACIJA
PointerHMZAVRŠNI RADOVI

Firma  HRAST MONT bavi se proizvodnjom montažnih kuća sa ciljem da kuće budu prijatno i konforno mesto za življenje. Poslovna politika naše firme jeste, konstantno unapređenje kvaliteta i obezbeđivanje najpovoljnije cene na tržištu. Obezbeđivanjem najpovoljnijih cena na tržištu uz vrhunski kvalitet radova stičemo krug zadovoljnih klijenata, što svakako našu firmu vodi u pravcu daljnjeg razvoja, jer svaki zadovoljan klijent je naš najveći uspeh!

Koliko je bitan odnos cena i kvaliteta, toliko je i bitno poverenje koje nam ukazuju naši klijenti i time nas motivišu na visok stepen profesionalnosti i odgovornosti u svim fazama rada koje obavljamo. Počevši od prvog koraka do samog useljenja u novi dom, vodimo računa o svim zahtevima i potrebama naših klijenta, sa krajnjim ciljem da obe strane budu zadovoljne obavljenim poslom što čini  uspešno poslovanje.

Da bi smo obezbedili najpovoljnije cene na tržištu od samog početka rada firme težili smo ka tome da na neki način „zatvorimo“ krug poslovanja. Prvi korak koji smo uradili u tom pravcu jeste pokretanje sopstvene strugare – pilane, što znači da sami vršimo kompletnu pripremu drvene građe. Na taj način uvek raspolažemo kvalitetnom suvom građom koja čini najvažniji deo u gradnji montažne kuće.


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.