• Montažne kuće HRAST MONT
  • Panonska bb, 22 305 Stari Banovci
  • +381 60 300 6256

Proizvodnja PVC / ALU stolarije

Pravac razvoja firme Hrast Mont je usmjeren i na pokretanje proizvodnje PVC stolarije.

Osnovni motiv za pokretanje proizvodnje PVC stolarije je bio taj što smo prilikom gradnje kuća bili prinuđeni da PVC stolariju naručujemo kod drugih proizvođača ili na stovarištima. Poslujući na taj način nismo bili u mogućnosti da garantujemo kvalitet našim klijentima kao ni rokove ugradnje stolarije, pa samim tim ni rokove završetka radova.

Prepoznali smo to kao veliku poteškoću u radu, zbog prisustva neprofesionalnog odnosa pojedinih proizvođača stolarije, što nas je motivisalo da pokrenemo sopstvenu proizvodnju.

U prvom koraku smo kupili savremenu liniju za proizvodnju ALU i PVC stolarije. Nakon toga smo se odlučili za proizvodnju ALU i PVC profila. ALU profili od kojih se izrađuju prozori i vrata su od poznatih proizvođača ALUMIL i BRAMS.

Iako u Srbiji postoji veliki izbor ALU i PVC profila, svoje poverenje smo dali nemačkim profilima od kojih danas proizvodimo naše prozore i vrata koji su vrhunskog kvaliteta. Nemački profili su ROPLASTO i INOUTIC, a uz kvalitetan nemački profil ide svakako i kvalitetan nemački okov ROTO.

Proizvodnja ALU i PVC stolarije, Hrast Mont, Beograd, Srbija


Copyright © 2016 ProBiz All rights reserved.